Tervetuloa äänienergiameditaatioon!

Äänienergiameditaatiossa Sinä lepäät ryhmän kanssa joogamatolla/tai muulla pehmeällä alustalla. Päälläsi voi olla peitto tai sinulla on tullessasi jo
lämpimät vaatteet päällä. Meditaation aikana kuulet erilaisia äänienergian
luovia ratkaisuja. Käytän meditaatiossa omaa ääntäni, huilua ja rumpua.
Helpointa on pitää silmät kiinni ja antaa itselle lupa olla tässä ja nyt.
Meditaation kesto on n. 45-60min, riippuen ryhmäkoosta ja kulloisenkin ryhmän energioista. Jokainen meditaation on uniikki, ja myös omat äänienergiani ovat ainutkertaisia. Minun ääneni kumpuavat rakkaudesta ja luovuudesta ja ne eivät ole pakotettuja. Sinä olet tärkein tässä meditaatiossa, ja ryhmässä kietoudumme yhteisiin energioihin ja sen jälkeen olosi on rentoutuneempi ja valoisampi. Tervetuloa!

Tällä hetkellä ei tulossa olevia iltoja. Haluatko järjestää yrityksessäsi tai kaveripiirissäsi rentoutushetken. Kysy lisää. 041-536 8573 tai katsomer(at)welho.com.

Taustaa meditaatiolle:

Tämän päivän kiireinen elämäntapa saa useimmat meistä uskomaan, ettemme pärjää, ajatukset saattavat kiertää kehää ja kaikki ahdistaa. Minäkin olen ollut kiireen vieraana ja olen kokenut riittämättömyyden tunteen tekemättömien töiden tai elämättömän elämän suhteen. Toki voit tulla meditaatioon myös vaikka sinulla ei juuri nyt olisi stressiä tms. Voit tulla vain nautiskelemaan omasta ajasta. Ääni auttaa meitä rentoutumaan ja käymään sisäistä keskustelua oman itsen kanssa. Olen huomannut konkreettisesti äänen auttavan kaikissa elämän tilanteissa, ja haluan nyt jakaa tätä äänienergiaa Sinun kanssasi. V. 2016 vedin sekä yksityissessioita sekä ryhmämeditaatioita ja palaute oli kannustavaa ja hyvää.

Luovuutta on meillä jokaisella, ja olemme uniikkeja tässä maailmassa. Äänet herkistävät,itkettävät, naurattavat ja herättävät tunteita. Me olemme kaikki ääniä maailman yhteissoinnissa, joka kuuluu ihan varmasti kaukaisiin tähtiinkin asti. Haluan olla oppaanasi tällä elämän polulla, ja uskon että äänelläni on annettavaa meille kaikille <3

Palautetta:

"Katrin äänessä on lempeä ja terapeuttinen sointi. Äänihoidon aikana
koin, että olen rajallinen ihminen ja eheä sellaisena: minun ei tarvitse
hallita maailmaa eikä maailman minua vaan olen vain pieni osa, ihminen
maailmankaikkeudessa. Tämä oli itselleni stressaavana aikana iso ja
armollinen oivallus. Kiitos Katri että sain kokea olevani 'minä'". -

Maria, yrittäjä, Helsinki